Bar: Policija pronašla pištolj i municiju u ilegalnom posjedu
Foto: Uprava policije

Pojačana kontrola članova organizovanih kriminalnih grupa

Bar: Policija pronašla pištolj i municiju u ilegalnom posjedu

Službenici Centra bezbjednosti Bar su juče, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pojačanu kontrolu članova organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica, pronašli pištolj i municiju u ilegalnom posjedu.

Kako se navodi u saopštenju, Uprave policije, službenici su 28. oktobra 2018. godine, izvršili pretres stana a i drugih prostorija koje koristi A.P. (51), kojom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj kalibra 6,35mm sa tri metka u okviru.

Oduzeto oružje i municija će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

"Policijski službenici su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv F.P. iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija budući da se ona izjasnila da oružje i municija pripadaju njoj", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.