Tuzi: Pronađeno oko 30 odbačene droge , u
Foto: Uprava policije

Uhapšen Podgoričanin, za jednim licem se traga

Tuzi: Pronađeno oko 30 odbačene droge , u "fordu" BP tablica još 42 kg

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi su, postupajući po operativnim saznanjima, u dva odvojena slučaja zaplijenili oko 72 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Prema informaciji iz Uprave policije uhapšen je 40-godišnji Podgoričanin M.T. dok se za licem koje je odbacilo drogu intenzivno traga.

Granični policajci su juče postupajući po operativnim saznanjima, pokušali da zaustave jedno vozilo bez registarskih oznaka, koje se nije zaustavilo na znak policijskih službenika već je nastavilo kretanje u pravcu Mataguža.

"Pretragom terena policijski službenici su pronašli i izuzeli dva odbačena pvc džaka u kojim se nalazilo 30 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 30 kilograma. Pronađena opojna droga je predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga radi daljeg postupanja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. Policija intenzivno traga za licem koje je odbacilo ovu opojnu drogu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Tuziskank2

Foto: Uprava policije

Policija je danas na putnom pravcu Cijevna – Dinoša, zaustavila automobil marke „Ford S-MAX“, bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.T. (40) iz Podgorice.

"Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva džaka u kojima se nalazilo 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 42 kilograma. Lice, vozilo i droga su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droga na dalje postupanje.O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se M.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojne droge", stoji u saopštenju.

Opojna droga oduzeta u oba slučaja će, kako se dodaje, biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.