Marović u veoma teškom zdravstvenom stanju, produžiće boravak u Beogradu
Svetozar Marović, arhiva

Begović saopštio

Marović u veoma teškom zdravstvenom stanju, produžiće boravak u Beogradu

Svetozar Marović produžiće boravak u Beogradu, jer mu je, kako tvrdi njegov branilac, advokat Zdravko Begović, zdravlje dodatno pogoršano.

Begović je Danu kazao da Marović još uvijek ne može doći u Crnu Goru gdje ga čeka kazna zatvora, jer se svakodnevno javlja u bolnicu za mentalno zdravlje.

"U stalnom smo kontaktu i rekao mi je da se nalazi u veoma teškom zdravstvenom stanju. Prima terapije i zbog toga je vezan za Beograd. U Crnu Goru će se vratiti čim mu zdravstveno stanje bude omogućavalo da odsluži zatvorsku kaznu na koju je osuđen", kazao je Begović.

On je ponovio Marovićeve riječi koje je saopštavao u više navrata da nema gdje da ide, osim da se vrati u Crnu Goru.

"Zaista nije zdravstveno sposoban da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, o čemu posjeduje i medicinsku dokumentaciju", istakao je Begović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.