U  krvavom sukobu u Berlinu ubijena djevojka iz BiH

Igrači nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama

U krvavom sukobu u Berlinu ubijena djevojka iz BiH

Nakon poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa među protivničkim igračima, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama. Kada su počeli pucati iz vatrenog oružja, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula na Klinici Charite.

“Kafe 63” u Aleji Princen više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. Kako saznaje njemački Bild, a prenosi Blic.rs, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker.

Sinoć je izbila žestoka svađa između više pokeraša zbog izgubljenog uloga. Komšije kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol palicama, a zatim su se čuli pucnjevi.

Kada je hitna pomoć stigla, oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine sa teškim povredama kako leži ispred kafića. Očevici su rekli da je slučajno ubijena.

Teško povrijeđena žena reanimirana je na mjestu pucnjave, ali je podlegla povredama u bolnici.

Obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim povredama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.