Britanci  od jutros polažu cvijeće kod stadiona Lestera

Poslije pada helikoptera

Britanci od jutros polažu cvijeće kod stadiona Lestera

Mnogi Britanci od jutros ostavljaju cvijeće i vijence ispred gradskog stadiona u Lesteru, dan pošto je helikopter tajlandskog vlasnika tog fudbalskog kluba pao i izgorio ubrzo po polijetanju poslije završetka utakmice Premijer lige.

Još nije zvanično potvrđeno ko je bio u helikopteru vlasnika kluba Lester, Višaja Šrivadanaprabe, koji se sinoć srušio i izgorio kraj stadiona "King Pauer".

Bi-Bi-Si (BBC) je, pozivajući se na izvor blizak porodici Šrivadanaprabe, danas javio da taj 60-godišnji Tajlanđanin jeste bio u helikopteru, prenosi Beta.

Agencija Rojters, pozivajući se na izvor blizak klubu, prenosi da je u helikopteru bilo petoro ljudi: vlasnik kluba, jedna od njegove dvije ćerke, dva pilota i još jedna za sada neidentifikovana osoba.

Zvaničnih potvrda za sada nema.

Ispred stadiona od jutros su ostavljeni brojni buketi cvijeća pored velike slike hinduističkog boga Ganeša.

Mnogobrojni navijači su poslije utakmice vidjeli kako helikopter uzlijeće i odmah zatim se ruši i gori.

Vlasnik Lestera Višaj Šrivadanapraba je na stadion dolazio i odlazio svojim helikopterom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.