Novi Sad: Mladić nasmrt izboden u stanu
Foto: Ilustracija

Napadač pokušao da pobjegne u potkrovlje zgrade

Novi Sad: Mladić nasmrt izboden u stanu

U Ulici Braće Dronjak 13 u Novom Sadu mladić (20) je oštrim predmetom izbo drugog mladića u stanu na 14. spratu. Izbodeni mladić je podlegao povredama.

Napadač je pokušao da pobjegne u potkrovlje zgrade, ali je brzom reakcijom policije zaustavljen na vrijeme, prenose Večernja Novosti.

Iz MUP-a su potvrdili da je uhapšen L.R. 

"On se sumnjiči da je danas oko 11 sati, u stanu na Novom naselju nožem usmrtio dvadesettrogodišnjeg muškarca, takođe iz Novog Sada.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu", navedeno je iz MUP-a. 

Prema prvim informacijama u tom stanu je bila žurka, a motivi ubistva za sada nisu poznati.

Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.

Istraga je u toku.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.