Mandić: Napad na Raketića napad i na DF, nadležni da se oglase
Andrija Mandić

Mandić: Napad na Raketića napad i na DF, nadležni da se oglase

Demokratski front ocijenio je da je paljenje vozila u dvorištu Veska Raketića, predsjednika OO NSD i odbornika DF u Andrijevici, napad ne samo na njega nego i na taj politički savez.

"Tim očigledno smišljenim i kukavičkim činom pokušava se opomenuti i zastrašiti naš odbornik da ne zastupa više politiku DF-a i da se ne suprotstavlja lokalnim tajkunima koji žele da naprečac zarade novac zloupotrebljavajući prirodne resurse koji su vlasništvo svih građana na sjeveru CG. Takođe, Raketić je u svom radu prozivao i kriminalne bande, koje su sigurno htjele da mu nanesu zlo", saopštio je Andrija Mandić, predsjednik NSD i član Predsjedništva DF.

Mandić je istakao da čekaju i nadležne da se oglase.

"Najoštrije osuđujući ovaj težak incident, mi u ovom trenutku čekamo da se oglase nadležni i da saopšte detalje u vezi ovoga napada. Takođe, osuđujemo i druge napade na imovinu i život lica u Crnoj Gori, koji su se desili juče i prethodnih dana.  Nije naodmet napomenuti da mi nemamo povjerenja u djelove policije i tužilaštva, jer su oni produžena ruka režima u obračunu sa DF, ali očekujemo da možda neko ipak odluči da se bavi svojim poslom i pronađe one koji stoje iza napada na Veska Raketića", kazao je Mandić.

Podsjetio je da je prije godinu dana u Nikšiću zapaljen i automobil šefa kluba poslanika Milutina Đukanovića.

"Pored naših upornih prozivki da se pronađu počinioci, istraga još uvijek ,,nije dala nikakve rezultate''", zaključio je Mandić.

Podsjećamo, minibus i dva kombi vozila rukometnog kluba Berane 2003 izgorjela su sinoć u stravičnom požaru koji se dogodio pola sata prije ponoći u andrijevičkom selu Navotina.

Vozila su bila parkirana ispred kuće trenera ovog kluba Veska Raketića, koji je Vijestima rekao da su samo sat, dva ranije stigli iz Podgorice sa utakmice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.