Osam osoba stradalo u stravičnom udesu kamiona i autobusa
Ilustracija

Osam osoba stradalo u stravičnom udesu kamiona i autobusa

Osam osoba je poginulo pri sudaru kamiona i autobusa na autoputu u Sankt Peterburgu, saopštilo je regionalno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati po lokalnom vremenu, kada je jedan kamion udario u drugi koji se kretao u istom smjeru, a zatim udario u minibus koji je dolazio iz suprotnog smjera, prenosi Tass.

Na licu mjesta poginuli su vozač i sedmoro putnika minibusa, dok je vozač drugog kamiona zbrinut u bolnici u kritičnom stanju. 

Kako se navodi, o ovom incidentu je pokrenuta krivična istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.