Ivan Marinković  Gocu pratio danima dok nije otkrio prevaru
Goca Tržan i Ivan Marinković

Ivan Marinković Gocu pratio danima dok nije otkrio prevaru

Razvod Ivana Marinkovića i Goce Tržan je podigao ogromnu prašinu na našoj sceni.

Pljuštale su uvrede sa obje strane i poslije mnogo godina od razvoda, o njima se priča kao prvog dana.

Marinković se ove noći prisjetio kako je poslije bajkovite ljubavi došlo do kraha njihovog braka.

,,Sve je počelo kada je Goca krenula na put u Škotsku, nije me pozvala da krenem sa njom, a išao je jedan Marko, što je kod mene izazvalo sumnju. Voljela je taj adrenalin a ja baš i ne. Ona je htjela da se spušta padobranom u Škotskoj. Mi smo do tada išli na svaku manifestaciju zajedno ali me tada nije pozvala. Mada, ja sam sumnjao da nešto ima sa tim Markom, samo sam pustio da vidim dokle će to da ide. Jedno veče je rekla nešto što je meni bio dokaz da me vara. Zajedno smo sedjeli, a ona mi kaže, večeras idem kod drugarice da spavam i tražila mi je filmove da gleda, jer ja imam kolekciju filmova. Sljedeće jutro nisam otišao na posao već na adresu kod drugarice gdje je Goca rekla da će biti. Njen automobil nisam vidio na parkingu, nije se javljala na telefon a onda se u jednom trenutku javila i kao kod drugarice je, a ja joj kažem da sam se uspavao i tek krećem na posao. Sljedeći dan smo bili kod kumova i ona je rekla da ima sastanak a imao sam i ja.", pričao je Ivan svoju priču.

"Ona ide u Ušće na sastanak sa Tap 011 jer su tada imali koncert, imali smo 2 automobila, ona sjeda u svoj, a ja u svoj automobil. Ja sam je pozvao da nam kupi nešto za jelo u Ušću a u tom trenutku sam je pratio i ona je vidjela da je pratim i nastao je haos ali smo nastavili da živimo još. Kraj se desio kada je otišla da se vidi sa PR-om, ja sam ostao sa Lenom, poslao sam druga da vidi s kim sjedi Goca u lokalu, on mi je rekao da sjedi sa dva muškarca.", žučno je prepričavao sve ono o čemu je ćutao.

"Kada sam je nazvao nije mi rekla da je sa dvojicom muškaraca već samo sa Pr-om. Mislio sam da tripujem i onda se dešava čuvena scena, gdje ona govori da ide u centar a odlazi na Banovo brdo, opet sam je pratio ali me je vidjela da je pratim, okrenula je auto i kreće ka gradu uz izgovor da je bila kod Marka Bulata kod kog smo bili prethodnih dana. Opet poslije toga je otišla kod drugarice da noći i ja sam je ujutru čekao na Banovom Brdu gdje sam je sreo kada sam je pratio i sve je bilo jasno. Svi mediji su brujali o njenoj prevari i našem razvodu, posljednji kontakt smo imali u stanu gdje smo imali žučnu svađu!", završio je Ivan svoju podužu priču.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.