Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima
Ilustracija

Čini čuda

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima

Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon pirinčem.

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vrijeme uklanjati ove otrove i njihov otpad, prenosi espreso.

Uzmite onoliko kašika braon pirinča koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procijedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon pirinča i kuvajte je 3-4 minuta bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutro.

Preostali pirinač ponovo prelijte prokuvanom vodom i ostavite u frižideru do sljedećeg jutra.

Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite sav pirinač iz tegle.

Tajna je u tome što braon pirinač posjeduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crijevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna djeluju kao apsorbenti. Na ovaj način se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi djelovi tijela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci.

Čišćenje tijela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše tjelesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osjećati i zdravije i mlađe. Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutro, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima.

Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dvije nedjelje počinje pravo pročišćenje organizma. Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primijetiti po boji urina koji će postati mutan.

Nakon toga ćete se osjećati ljepše i mlađe.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.