Njemica (18) silovana,  uhapšeno sedam migranata
ilustracija

Još jedan zločin

Njemica (18) silovana, uhapšeno sedam migranata

Sedam muškaraca sirijske nacionalnosti i jedan Njemac uhapšeno je u petak u Frajburgu pod sumnjom da su silovali osamnaestogodišnju djevojku.

Prema navodima policije, djevojka je jednog od momaka upoznala u noćnom klubu u kome ju je i drogirao sipajući joj nešto u piće, prenosi Dojče vele.

DNK testom utvrđen je identitet nekoliko počinilaca.

Major Martin Horn rekao je da "nema tolerancije za ovako odvratan zločin", obaćavajući brzo zadovoljenje pravde.

Usred produbljavaja migrantske krize u Evropi, sve je više nasilja u Njemačkoj koje vrše migranti organizovani u grupe.

Ti zločini podstiču bijes naroda prema pridošlicama i vrše pritisak na njemačku kancelarku Angelu Merkel zbog njene liberalne migrantske politike.

Ovo je samo posljednji u nizu nasilnih zločina koji su se dogodili u ovom univerzitetskom gradu od 2016. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.