Uhapšen manijak  iz tramvaja, uznemiravao djevojčicu (12), putnici nijemo posmatrali (VIDEO)
Manijak/Foto: Screenshoot

Beograd

Uhapšen manijak iz tramvaja, uznemiravao djevojčicu (12), putnici nijemo posmatrali (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na maloljetnu djevojku u tramvaju u Beogradu uhapšen i da je u pitanju I.M. (37) iz Beograda.

Stefanović je za televiziju Prva potvrdio da je policija sinoć identifikovala i uhapsila napadača koji je sa Palilule,prenose Novosti.

"Policija je brzo reagovala, uhapsila ovog zločinca, ja se nadam se da ćemo moći da dobijemo od sudskih organa brzo pravdu i da to neće moći da bude od slučajeva koji će proći lagano, već će ozbiljnom kaznom pokazati da nije dozvoljeno da neko maltretira našu djecu", rekao je Stefanović, prenijela je Beta.

On je dodao da je "Srbija bezbjedna zemlja i da je Beograd siguran grad, i da hoće da se svaki gradjanin osjeća bezbjedno" i svi roditelji mogu da budu sigurni da su im djeca sigurna.

Juče je na društvenim mrežama objavljen snimak iz jednog beogradskog tramvaja na kome se vidi da muškarac uznemirava jednu devojku, dok putnici ne reaguju.

Zaprepašćujući snimak kako manijak napada djevojčicu, a sugrađani u vozilu GSP ne reaguju, osvanuo je na društvenim mrežama.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti donijeta odluka o daljem postupanju.

Video, koji je zabilježila sigurnosna kamera vozila GSP, u četvrtak je na fejsbuk-stranici postavio, navodno, prijatelj oca napadnute djevojčice. Kako se vidi na snimku, djevojčica je sjedela u prednjem dijelu tramvaja, nekoliko mjesta iza vozačeve kabine, kada je u jednom momentu, muškarac, koji je stajao pored nje krenuo da se pripija uz nju i seksualno je uznemirava. Djevojčica je, kako se vidi, pokušala da se odbrani, ali niko od prisutnih nije obraćao pažnju na to što se događa. Kako se može zaključiti na osnovu snimka, niko od putnika nije prišao vozaču i zatražio da zaustavi tramvaj i odreaguje, niti pokušao da pozove policiju. U jednom momentu muškarac se sam udaljio od djevojčice.

Snimak, koji je osvanuo na društvenim mrežama, izazvao je lavinu komentara, a većina je bila zaprepašćena time što niko nije pokušao da pomogne djevojčici niti bilo kakvom reakcijom pokazao da je uznemiren zbog onoga što se dešava pred njihovim očima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.