Djevojčica (2) zaglavila glavu u adapter za WC šolju, reagovali i vatrogasci i Hitna pomoć
ilustracija

Niš

Djevojčica (2) zaglavila glavu u adapter za WC šolju, reagovali i vatrogasci i Hitna pomoć

Igrajući se adapterom za WC šolju, dvogodišnja djevojčica iz Niša zaglavila je glavu kroz uzani otvor, nakon čega su angažovani i vatrogasci i Hitna pomoć.

Nesvakidašnji događaj desio se u srijedu ujutro dok se dijete igralo u svom stanu. Kada su roditelji posle nekoliko minuta vidjeli šta se dogodilo pokušali su da skinu adapter koji je djetetu visio oko vrata, ali nisu uspjeli. Tako uspaničeni, pozvali su najprije vatrogasce, ali kako oni nisu smjeli da skidaju plastični dodatak sa glave djeteta, u pomoć su pozvali Hitnu pomoć.

U “spasavanje” je krenula dvočlana ekipa – doktor i tehničar Aleksandar Stanisavljević koji je, kažu u Hitnoj, u dva poteza skinuo djetetu adapter sa glave.

Djevojčica je prošla bez ikakvih povreda, ističu oni i dodaju i da je od pomoći bilo to što je dijete bilo mirno i staloženo i nije bilo u panici.

- Znali smo da postoji način da adapter izvučemo, jer kako ga je dijete navuklo, sigurno može i da se izvuče. Dok je naš tehničar to pokušavao, djevojčica je bila mirna i sarađivala je lijepo. Vidjela je da se nešto desilo i da mora da sačeka pomoć. Bila je zlatna zaista - prepričavaju u niškoj Hitnoj pomoći nesvakidašnji događaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.