Kanadski reper snimao spot na krilu aviona, u toku akrobacije poginuo(VIDEO)
Foto: Instagram

Kanadski reper snimao spot na krilu aviona, u toku akrobacije poginuo(VIDEO)

Kanadski reper Džon Džejms Mekmari (34) poginuo je dok je snimao muzički spot repujući na krilu aviona koji je izvodio akrobacije.

Mrtvozornička služba kanadske provincije Britanska Kolumbija saopštila je da je Mekmari smrtno stradao tokom rada sa timom koji je snimao akrobacije letjelice i spuštanje padobranom u subotu, prenosi danas AP.

Mekamarijev menadžer Rajan Deroše kaže da je reper "intenzivno vježbao" za akrobaciju, ali se nesreća dogodila kada je mala "cesna" napravila spiralu u trenutku kada je on iskoračio na krilu aviona. 

Iz reperovog tima kažu da je on tada pao i uhvatio se za krilo, za koje se po svoj prilici držao predugo, a padobran je pokušao da aktivira kada je već bilo prekasno. 

Pao je na zemlju i poginuo na licu mjesta, a avion i pilot su kasnije bezbjedno sletjeli.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.