Auto dizalicom udario sugrađanina u glavu, Baranin završio u bolnici
ilustracija

Uhapšen zbog nanošenja teške tjelesne povrede

Auto dizalicom udario sugrađanina u glavu, Baranin završio u bolnici

Službenici barske policije su rasvijetlili odmah nakon izvršenja tešku krađu zbog koje su uhapsili M.S. (33) iz Bara. Uhapšen je i 26-godišnji Baranin A.Š. zbog nanošenja teške tjelesne povrede sugrađaninu.

M.S. (33) je, kako se sumnja, juče oko 17 časova, prišao vozilu „Hyundai Tucson“, barskih registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano ispred jednog diskonta, nakon čega je podesnim sredstvom polomio desno vjetrobransko staklo i otvorio vrata vozila iz kojeg je potom otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta i dao se u bjekstvo.

"Policijski službenici su se dali u potjeru za M.S. koji je tokom pokušaja bijega od sebe odbacio otuđenu torbu. M.S. je sustignut i lišen slobode. Otuđena ženska torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici. Osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", saopštila je Uprava policije.

Rano jutros uhapšen je i A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

"A.Š. je, sumnja se, danas, 23.10.2018. godine, oko 02,30 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave. M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo", stoji u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.