Mekgregor priznao poraz od Nurmagomedova: Pošteno sam izgubio
Konor Mekgregor, foto: Getyy image

Mekgregor priznao poraz od Nurmagomedova: Pošteno sam izgubio

Irski MMA borac Konor Mekgregor priznao je danas da se nije na pravi način pripremio za meč protiv Rusa Habiba Nurmagomedova i da će se ultimat fajtu vratiti sa velikim samopouzdanjem.

Mekgregor je 7. oktobra u Las Vegasu u četvrtoj rundi predao meč Nurmagomedovu, koji je odbranio titulu u lakoj verziji UFC 229.

To je bio prvi meč Mekgregora poslije 693 dana odsustva iz oktagona.

On je rekao da je tokom meča griješio u ključnim trenucima.

"Na kraju sam pošteno izgubio", rekao je Mekgregor u analizi tog meča koju je objavio na društvenim mrežama.

Menadžer ruskog borca Ali Abdelaziz nagovijestio je da revanša neće biti, a Mekgregor je rekao da će se u tom slučaju boriti sa prvim sledećim koji je na redu.

"Vratiću se sa velikim samopouzdanjem. Potpuno spreman. Ako neće odmah biti revanša, nema problema. Boriću se sa prvim sledećim", naveo je 30-godišnji Mekgregor.

Beta
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.