Darko Lazić u udesu teško povrijeđen, životno ugrožen
Foto:kurir.rs

Automobil završio na krovu

Darko Lazić u udesu teško povrijeđen, životno ugrožen

Folk pjevač Darko Lazić jutros je imao saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede.

Kako prenose beogradski mediji, pjevač je automobilom sletio s puta i vozilo se prevrnulo na krov.

Udes se dogodio u Brestaču kod Pećinaca.

Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio je Večernjim novostima da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu. Pjevač je, po njegovim riječima, primljen sa teškim tjelesnim povredama i životno je ugrožen .

Prema saznanjima B92, on je zadobio višestruke teške tjelesne povrede opasne po život i priključen je na aparat za disanje.

Prva televizija je javila da je Lazić u vještački izazvanoj komi i da je intubiran. 

Takođe, navedeno je da ima prelom noge i rebara, kao i povrede glave. 

Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sletio iz sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci. 

1654457whatsappimage20181023at093257ff

Foto:kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.