Pokušaj ubistva u Ulcinju: Kuhinjskim nožem ubola muškarca u vrat
ilustracija

Nakon kratke prepirke i svađe

Pokušaj ubistva u Ulcinju: Kuhinjskim nožem ubola muškarca u vrat

Ulcinjska policija je u kratkom roku rasvijetlila ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju.

Policijski službenici su tom prilikom, zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo, lišili slobode D.K. (35) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici Dežurne službe OB Ulcinj su, 21.oktobra oko 20 časova i 30 minuta, obaviješteni od strane dežurnog ljekara Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ulcinj da je na ukazivanje pomoći doveden E.D, a da je povrede zadobio ubodom noža u predjelu vrata, nakon čega je lice hitno transportovano u Opštu bolnicu u Baru radi dalje hospitalizacije.

"Kriminalističkom obradom i operativnim radom službenici OB Ulcinj su došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinila D.K.

Sumnja se da je D.K. ovo krivično djelo počinila  sinoć u Safari kampu na Velikoj plaži oko 19,30 časova, na način što je nakon kratke prepirke i svađe sa E.D, napala ovo oštećeno lice kuhinjskim nožem i nanijela mu ubodnu ranu dubine 2cm u predjelu vrata. Ona je ubrzo pronađena i lišena slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici OB Ulcinj su sa lica mjesta izuzeli tragove i nož dužine 19 cm.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.