Sahranjen svirepo ubijeni mladić: U grob otišao jer je pjevušio u pekari
Bojan Milovanović

Kozarska Dubica

Sahranjen svirepo ubijeni mladić: U grob otišao jer je pjevušio u pekari

Bojan Milovanović (29), koji je prije dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Porodica, prijatelji, komšije i mnogobrojni građani došli su da se poslednji put oproste od mladića za kojeg su svi imali samo riječi hvale.

Pošten, vrijedan i radan, tako ga opisuju svi u rodnom mjestu, koji nisu mogli da sakriju suze i tugu kada su saznali za tragediju koja je zadesila porodicu Milovanović, piše Srpskainfo.

Povodom ovog tragičnog događaja načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić 19. oktobar proglasio je danom žalosti.

Podsjećanja radi, Bojan Milovanović je preminuo od povreda zadobijenih u tuči prije dvije noći u Banjaluci u kojoj je učestvovalo više osoba.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložio je Okružnom sudu u Banjaluci određivanje pritvora za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša zbog sumnje da je 18. oktobra u Banjaluci ubio Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice tako što mu je zario šrafciger u sljepočnicu.

Drugi osumnjičeni Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke je, nakon ispitivanja, pušten i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.