”Najbolje iz Crne Gore” ovog vikenda u Delti: Preko 70 izlagača, kvalitet neosporan

Nedjelja i subota od 10 do 22h

”Najbolje iz Crne Gore” ovog vikenda u Delti: Preko 70 izlagača, kvalitet neosporan

Peto, jubilarno, jesenje izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore“, biće održano ovog vikenda u Delta Sitiju.

"Raduje nas ogromno interesovanje izlgača za ovu sajamsku manifestaciju, a za dva dana svoje proizvode predstaviće preko 70 izlagača iz svih krajeva Crne Gore.

Tako će nam se, na već tradicionalnoj, poljoprivrednoj, manifestaciji predstaviti proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulje, meda, pršuta, voća i povrća, ljekovitog bilja, organskih proizvoda, a koji organizovano dolaze iz: Bijelog Polja, Danilovgrada, Mojkovca, Šavnika, Podgorice, Golubovaca, Cetinja, Herceg Novog, Kotora, Budve, Bara i Ulcinja.

Uz dobru prezentaciju, što zasigurno nudi sajam “Najbolje iz Crne Gore”, i kvalitet koji je nesporan, vjerujemo da ćemo pomoći da proizvodi naših proizvođača nađu put do kupaca", kazala je Jelena Ćetković PR sajma.

Cilj ovog sajma je kako kaže i da utiču na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

"Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da kupe direktno proizvode od naših proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje.

Koliko je projekat ”Najbolje iz Crne Gore” uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20.000 posjetilaca", ističe Ćetković.

Sajam, koji se organizuje pod pokroviteljstvom Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada, a biće otvoren od 10 do 22 sata u subotu i nedjelju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.