Rekordna predsezona i postsezona, raditi na boljem povezivanju juga i sjevera
ilustracija

Direktorica NTO saopštila

Rekordna predsezona i postsezona, raditi na boljem povezivanju juga i sjevera

Ovogodišnja postsezona je mnogo bolja od prethodnih, a u narednom periodu je potrebno raditi na boljem povezivanju juga i sjevera, saopštila je direktorica Nacionalne turističke organizacije, Željka Radak-Kukavičić.

"Kada govorimo o septembru i oktobru, to su gosti koji su svoj odmor dogovorili mnogo ranije i njima nijesu prioritet more i kupanje", navela je Radak-Kukavičić, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

Prošlog petka imali smo, navodi ona, 24 odsto više turista nego lani u isto doba. Dobru posjetu, pored primorja, kako navodi, bilježi i sjever posebno Žabljak i Kolašin.

"Ipak nema odmora, ide se u pripremu zimske turističke sezone", navela je Radak-Kukavičić.

Ona navodi da je Crna Gora u posljednje dvije godine dobila više od 50 novih hotela.

"Kvalitet hotela je na višem nivou. Sada od preko 400 hotela koliko imamo, preko 50 odsto su kategorije četiri i pet zvjezdica", navela je Radak - Kukavičić.

Radiće se, kaže, i na razvoju novih sadržaja i boljem povezivanju sjevera i juga.

"Sigurno će karakteristika 2018. kada je budemo sumirali biti rekordna predsezona i postsezona", zaključila je Radak-Kukavičić.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.