Doček 2019. u Tivtu:Željko Joksimović, Lepa Brena, Boris Novković, Amadeus bend, Ana Kokić…
Tivat

Doček 2019. u Tivtu:Željko Joksimović, Lepa Brena, Boris Novković, Amadeus bend, Ana Kokić…

Željko Joksimović, Lepa Brena, Boris Novković, Bojan Delić, Ana Kokić, Amadeus bend, Ana Rucner, La banda Tambura night, samo su neka od imena su koja će nastupiti tokom bogatog novogodišnjeg programa na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

„Novogodišnji program ove godine na Pinama počeće nešto ranije, u odnosu na prethodne godine. Već 15. decembra  tivatski ugostitelji postaviti će kućice sa gastro ponudom, a muzički program počinje 26. decembra. Tivćane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće Željko Joksimović, 1. januara nastupaju Lepa Brena i Bojan Delić, a 2. januara Ana Kokić i tivatski bend Toć“- najavila je danas novinarima, na radnom doručku u restoranu “Bevanda” direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić, javlja Boka News.

Tokom osam prazničnih dana nastupiće Amadeus bend, Boris Novković, La banda Tambura night, Ana Rucner, Leontina i gosti, The gents, Disko inferno, Tribjut bend ABBA. pripremljen je i poseban popodnevni program za najmlađe posjetioce u kojem učestvuju Leontina, Minja Subota i Tijana Dapčević.

Direktorica Glavočić je kazala da su organizatori TO, Opština Tivat i Udruženje ugostitelja Tivta obezbijedili budžet od oko 140.000 eura.

TO je izdvojila 70.000 eura, Opština 35.000 eura, a ugostitelji sa sponzorima 35-40.000 eura.

Prema njenim riječima, za treći organizovani doček Nove 2019. godine na obali Pine, organizatori očekuju posjetu na prošlogodišnjem nivou, kada je 31. januara program privukao oko 10.000 posjetilaca.

“Odlučili smo da prvo u Tivtu predstavimo Novogodišnji program dočeka 2019. nakon čega siljedi aktivna regionalna kampanja koja je počela na sajmu turizma u Novom Sadu, potom  u Sarajevu, Beogradu, Trebinju, Banjaluci i Dubrovniku.

Počela je digitalna i medijska kampanja u saradnji sa više crnogorskih i medija u regionu, a naš sajt sa novogodišnjim programom je za 10 dana već imao preko 29.000 posjeta.

Imamo dobre najave za bukinge. Pregovoraćemo sa hotelskim preduzećima oko popusta za smještaj i taj materijal ćemo predstaviti u toku regionalnalne kampanji. Pozivamo izdavaoce privatnog smještaja da se aktivno uključe, daju popuste i pripreme svoje turističke kapacitete“, kazala je između ostalog direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.