Vesna Dedić promovisala spot za pjesmu „Dobro došle suze moje“
Vesna Dedić i Aco Pejović

Vesna Dedić promovisala spot za pjesmu „Dobro došle suze moje“

Umjesto uobičajene konferencije za novinare književnica organizovala “Vinsko veče” za kolege i promociju spota za treću pjesmu iz romana, “Dobro došle suze moje”. U duhu romana “Ne gledaj preko ramena”, Vesna Dedić je obilježila oktobar, mjesec knjige i najavila učešće na predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu, prenose Novosti.

Tako se i Aco Pejović, posle Saše Matića i Sergeja Ćetkovića, našao u ulozi junaka iz knjige “Ne gledaj preko ramena”.

Sva tri spota snimljena su u djelovima Beograda u kojima se, početkom dvadesetog vijeka, dešava ljubavna priča iz romana, koji je ovog ljeta osvojio srca nekoliko desetina hiljada čitateljki, u cijelom regionu.

Kao Kalinu, zanosnu glavnu junakinju, u spotu za pjesmu “Ne gledaj preko ramena” gledali smo Mariju Kilibardu, u drugom spotu, snimanom u Skadarliji, 
Sergej Ćetković je “Da bol prođe” pjevao Kalini Kovačević, a Aco Pejović, u prelijepom ambijentu Kosančićevog vijenca, pjeva “Dobro došle suze moje” Sanji Marinković. 

IMG8011

U „Beton Sali”, oko stotinu voditelja, novinara i urednika beogradskih medija, uživalo je u vinu i muzici fantastičnog “Dua Intermezzo”, a Vesna je sa radošću pozvala publiku da posjeti Sajam knjiga, od dvadeset prvog do dvadeset osmog oktobra, i štand IK “DEDIĆ”, koji će ove godine biti autentično osmišljen, inspirisan naslovnom stranom romana “Ne gledaj preko ramena”.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.