Knežević, Baburin i Mandić

Knežević i Mandić u Moskvi

"Najbolji odnosi sa Rusijom većinska volja crnogorskog naroda i zato nas progone"

Delegacija Demokratskog fronta koju čine predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, danas se u Moskvi sastala sa Sergejem Nikolajevičem Baburunom, specijalnim izaslanikom Ruske Federacije za Balkan, i tom prilikom potpisan je sporazum o međusobnoj strateškoj saradnji, saopšteno je iz DF-a.

U saopštenju se ističe da je Baburin, "kao jedan od najboljih poznavalaca prilika na Balkanu, pohvalio napore i političku borbu DF-a za očuvanje najboljih veza crnogorskog naroda sa bratskim ruskim narodom, posebno istakavši da danas potpisani sporazum ima istorijsku vrijednost za naša dva naroda".

Predsjednik Međunarodne Slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture pozvao je lidere DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića da u novembru prisustvuju Svepravoslavnoj skupštini naroda i da svojim učešćem doprinesu afirmaciji Crne Gore u ovoj organizaciji.

"Zahvaljujući se gospodinu Baburinu, lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević posebno su istakli da su ponosi na svoju političku borbu zbog koje trpe progon već dvije godine jer se zasniva na poštovanju jasne većinske želje crnogorskog naroda „najbolji mogući odnosi sa Rusijom“ što ih samo dodatno učvršćuju u namjeri da istraju u svojoj borbi kako bi sačuvali duhovnu i istorijsku ravan odnosa naših naroda“, zaključili su iz DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.