Bar: Iz stana ukrala oko 15.000 eura, dolare i zlato, raspisana potjernica za djevojkom iz Italije
ilustracija

Imala i saučesnicu

Bar: Iz stana ukrala oko 15.000 eura, dolare i zlato, raspisana potjernica za djevojkom iz Italije

Službenici Centra bezbjednosti Bar su nakon vještačenja tragova došli do sumnje da je krivično djelo teška krađa, u junu ove godine na štetu M.S, počinila D.N. (22) iz Italije.

Ona je, kako se sumnja, sa saučesnicom, koja je za sada nepoznata a na čijoj identifikaciji se radi, dovela u zabludu oštećenu, koja im je dopustila da uđu u stan, saopštila je Uprava policije.

„Njih dvije su, koristeći nepažnju oštećene, iz spavaće sobe otuđile novac u iznosu od 14.700 eura, 6.200 američkih dolara i 1.000 kanadskih dolara kao i veću količinu zlatnog nakita. Ova lica su, sumnja se, nakon toga napustila teritoriju Crne Gore“, navodi se u policijskom saopštenju.

Policijski službenci su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv D.N, a za ovim licem je raspisana i potjernica.

Ukupna šteta nastala ovim krivičnim djelom je, prema informacija iz policije, preko 20.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.