Uhapšen Bjelopoljac zbog pljački kladionica, policija ga maskiranog i naoružanog zatekla na ulici
ilustracija

Rasvijetljena razbojništva

Uhapšen Bjelopoljac zbog pljački kladionica, policija ga maskiranog i naoružanog zatekla na ulici

32-godišnji Bjelopoljac L.F. uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao dvije kladionice u Bijelom Polju prije četiri dana.

L.F. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije.

 On je, kako se sumnja, 12.oktobra, krivična djela razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija počinio na štetu kladionica „Volcano“ i „Olimp“, dok je krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija počinio, dva dana kasnije na način što se maskiran i naoružan nalazio u ulici Tršova.

"Tada je policija po pozivu reagovala i lišila ga slobode nakon čega je sprovedena kriminalistička obrada u vezi sa dva počinjena razbojništva. Lice će biti privedeno nadležnom tužiocu", kazali su iz policije.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.