Nova M će s ponosom prenositi fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore do 2022. godine

Rekordna gledanost meča Litvanija-Crna Gora

Nova M će s ponosom prenositi fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore do 2022. godine

„Nova M“ stoji iza saradnje s vrsnim profesionalcem i renomiranim sportskim komentatorom Maksimom Živaljevićem, saopštila je ta medijska kuća.

"Upravo zbog njegove ekspertize i dugogodišnjeg iskustva u komentarisanju sportskih događaja, Maksim Živaljević angažovan je na prenosu utakmice Litvanija - Crna Gora u nedjelju, 14. oktobra. Uz to što je crnogorska reprezentacija upisala veliku pobjedu u sklopu Lige nacija, prenos utakmice ostvario je rekordne rezultate gledanosti, što dodatno potvrđuje da su gledaoci prepoznali atraktivnost i odličan kvalitet sadržaja koji donosi nova nacionalna televizija „Nova M“", istakli su iz te televizije.

Najavljuju da će fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore „Nova M“ s ponosom prenositi sve do 2022, i taj će sadržaj komentarisati najbolja domaća sportska komentatorska imena.

"„Nova M“, u skladu sa svim pravilima i politikom United Media, svoje vlasničke kuće, u svom radu beskompromisno poštuje najviše standarde struke, te visoke kriterijume kvaliteta i profesionalnosti, a isto očekujemo i od naših saradnika", zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.