Sinu Đorđa Balaševića na rođendanu pjevala Seka Aleksić
Aleksa Balašević, foto: Al Jazeera Balkans

Sinu Đorđa Balaševića na rođendanu pjevala Seka Aleksić

Dvadesettrogodišnji Aleksa Balašević najpoznatiji je kao sin Đorđa Balaševića iako je njegov profesionalni put daleko od muzike.

Aleksa se bavi borilačkim sportovima i organizovanju MMA borbi, a roditelji ga podržavaju i pomažu mu. U intervjuu za srbijanski Blic progovorio je o odnosu s roditeljima, njihovom braku, ali i načinu na koji funkcioniše porodica Balašević.

"Svi smo mi romantični. Tata nije samo kroz stihove pokazivao ljubav, već i kroz razne gestove koji nijesu poznati medijima", kaže Aleksa i otkriva da brak njegovih roditelja nije opstao samo zbog djece, već zbog mnogo ljubavi.

"Ne mogu reći da smo ih održali mi, mislim na sestre i mene. Ima nešto kod njih što ne mogu opisati, to je neka hemija koja se spontano javi".

Činjenica da je dijete poznatog oca nije mu, kaže, ni pomogla ni odmogla.

"Uvijek kažem da nijesam dijete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može biti svatko, a veliki i uspješan teško. Ako neko moje roditelje voli i poštuje, gledaće me ljepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopše. Gdje je Đorđe Balašević kada sam ja na strujnjači i neko mi lomi vilicu, kada sam u poslu sa velikim događajem, sa kladionicama i sa politikom?", kaže mladi Balašević.

Aleksa je u medije dospio nakon što su na društvenim mrežama objavljene slike s poznatim turbofolk pjevačicama. Mnogi nijesu vjerovali da se sin Đorđa Balaševića druži s njima i da sluša takvu vrstu.

"Seka Aleksić mi je bila i pjevala na 18. rođendanu, ona je bila zvijezda u usponu kada sam bio u srednjoj školi i mi klinci smo odrasli uz folk muziku. Dobar sam sa Brenom i Bobanom Rajovićem. Brenu znam porodično, ona je bila osjećajna žena kada je moja sestra imala prometnu nesreću i imam dobar odnos s njenom djecom i Bobom", zaključuje on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.