Kraljevska porodica očekuje prinovu: Megan Markl trudna
Megan Markl i princ Hari

Kraljevska porodica očekuje prinovu: Megan Markl trudna

Nagađanjima je došao kraj. Megan Markl i princ Hari očekuju bebu u proljeće 2019. godine.

Nedjeljama se nagađalo da li je na putu još jedna kraljevska beba, a sada je Kengsintonska palata potvrdila prelijepe vijesti. 

"Njihova visočanstva, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa radošću vas obavještavaju da je vojvotkinja od Saseksa trudna i da oćekuje bebu u proljeće 2019. godine“, pisalo je u saopštenju. 

"Par je presrećan što može sa svijetom da podijeli ove prelijepe vijesti“, dodali su. 

Srećne vijesti potvrđene su samo nekoliko sati otkako je kraljevski par stigao u Sidnej u okviru njihove internacionalne ture. 

Kako prenosi britanski Ekspres, Megan je srećne vijesti podijelila sa kraljicom i kraljevskom porodicom u petak na vjenčanju princeze Judžin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.