16-dnevna turneja po Australiji i južnom Pacifiku: Princ Hari i Megan stigli u Sidnej
Britanski princ Hari i njegova supruga Megan, foto: EPA

16-dnevna turneja po Australiji i južnom Pacifiku: Princ Hari i Megan stigli u Sidnej

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan doputovali su u Sidnej, dan uoči zvaničnog početka njihove 16-dnevne turneje po Australiji i južnom Pacifiku.

Oni su stigli komercijalnim letom iz Londona, sa presijedanjem u Singapuru, prenosi AP. 

Poslije Australije, posjetiće i Fidži i Tongu, a turneju završavaju na Novom Zelandu. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa raduju se prilici da upoznaju jedinstvene običaje i kulture u te četiri zemlje Komonvelta i zatražili su da upoznaju što je moguće više stanovnika", saopštila je ranije ovog mjeseca Kensingtonska palata. 

"Zajedno se nadaju da će izgraditi trajno prijateljstvo s narodima tog dijela svijeta", dodaje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.