Ispred zgrade Milene Dravić susjedi ostavljali cvijeće, palili svijeće i opraštali se
Foto: Večernje Novosti

Teško podnijeli vijest o njenom odlasku

Ispred zgrade Milene Dravić susjedi ostavljali cvijeće, palili svijeće i opraštali se

Komšije legendarne glumice Milene Dravić u Ulici Ivana Đaje 3 na Vračaru, gdje je živjela, teško su podnijele vijest o njenom odlasku. Mnogi su u nedjelju ćutke zastajali pored ulaza kako bi ostavili buket cvijeća, dok bi pojedini sa suzoma u očima izustili da je napokon pored svog Gage.

Odavno je poznajem i mogu samo da kažem da, osim toga što je bila velika glumica, bila je i veliki čovjek - kaže njen komšija iz ulaza Mitar Mirić.

Ovo je veliki gubitak za umjetnost, ali i za nas. Gaga i ona su imali divan brak, a ona je mnogo patila nakon njegove smrti.

I Radmila Marković ne može da se pomiri sa time da Milene više nema.

Eto, Gago, sada će ti doći Milena - govorila je Radmila dok je ispred zgrade palila svijeću.

Bila sam sa njima mnogo puta na ručku. Ja sam familija Zorana Radmilovića, tako da sve znam, Gagine lijepe dane, boemske, Milenu, a nju doživljam kao člana porodice. Smatram da je ona poslije Gagine smrti mnogo patila, ali sam mislila da će nam se vratiti sa nekom novom velikom ulogom, ali nažalost, nije.

Večernje Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.