Bar: Vjenčali se u hramu pa umjesto na foto sesiju otišli da navijaju za Partizan(FOTO)
Foto: Miomir Laban/Instagram

Bar: Vjenčali se u hramu pa umjesto na foto sesiju otišli da navijaju za Partizan(FOTO)

Anđela Ulićević i Danijel Dando Kuč koji su se danas vjenčali u barskom hramu Svetog Jovana Vladimira, umjesto na zakazanu foto sesiju na gradskoj plaži, završili su večeras na košarkaškoj utakmici Mornar - Partizan, među navijačima beogradskih crno-bijelih.

Ovo dvoje Barana iz Makedonskog naselja, vatreni su "Grobari", a već neko vrijeme žive u Novom Sadu,piše Barski portal.

Oni su se ispred hrama fotografisali sa transparentom "Oženjeni Grobari, Partizanu odani", koji su ponosno kasnije istakli i u dvorani "Topolica".

Untitled

Foto: Miomir Laban/Instagram

Uz taj, istaknut je i transparent sa porukom "Nema predaje", u čijem središtu je srpska zastava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.