Nurmagomedov pozvao Mejvedera na borbu: U džungli postoji samo jedan kralj
Flojd Mejveder

Nurmagomedov pozvao Mejvedera na borbu: U džungli postoji samo jedan kralj

Ruski MMA borac, svijetski šampion u lakoj kategoriji ultimat fajta Habib Nurmagomedov pozvao je danas američkog boksera Flojda Mejvedera na meč.

Nurmagomedov je 7. oktobra odbranio titulu pobjedivši Irca Konora Mekgregora i uvećao svoj rekord od 27 pobjeda bez poraza, ali njegova budućnost u UFC je neizjvesna, pošto je poslije meča sa Mekgregorom učestvovao u tuči, prenosi Beta.

On je preskočio ogradu i potukao se sa ekipom irskog borca.Mejveder, koji ima skor 50-0, je prošle godine kao neporažen završio karijeru, a pobjedio je Mekgregora nakon što je sudija u 10. rundi zaustavio meč. Amerikanac je rekao da će se vratiti u ring kako bi boksovao protiv Menija Pakjaa, do kraja godine.

"Hajdemo Flojd, moramo da se borimo, 50-0 protiv 27-0, dva momka koja nikada ne gube, zašto da ne? U džungli postoji samo jedan kralj. Naravno da sam ja kralj, pošto on nije mogao da baci Mekgregora, a ja sam ga lako bacio", rekao je Nurmagomedov u video poruci na društvenim mrežama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.