Da li ste znali da je slavni Bred Pit sa Milenom Dravić započeo karijeru?(VIDEO)
Bred Pit i Milena Dravić, foto: espreso.rs

Film „Tamna strana sunca“, prva uloga velike svjetske zvijezde

Da li ste znali da je slavni Bred Pit sa Milenom Dravić započeo karijeru?(VIDEO)

Malo je poznato da je Milena Dravić glumila majku Bred Pita. Glumac je u filmu “Tamna strana sunca”, snimanom 1988. godine u Jugoslaviji, igrao mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg porodica vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

Sjećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svijetu glume, dok je taj simpatičan dječak postao zvijezda Holivuda – ispričala je prije nekoliko godina Milena.

Glumica je noćas preminula u 79. godini, a malo je poznato da je danas slavni Bred Pit upravo s njom započeo svoju karijeru.

Izabrao sam ga na kastingu u “Metro Goldwyn Mayeru” među 400 prijavljenih kandidata. U najužem izboru bila su trojica glumaca i tada nijesam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu rekao da je izabran otrčao je do travnjaka, počeo skakati od sreće i praviti kolutove – rekao je reditelj Božidar Nikolić koji je glumcu dao prvu ulogu.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu...

Express

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.