Kompanija Fejsbuk počela sa testiranjem opcije

Kompanija Fejsbuk počela sa testiranjem opcije "unsend"

Kompanija Fejsbuk počela je sa testiranjem opcije "unsend" za aplikaciju Messenger, koja omogućava korisniku da izbriše poslatu poruku, kako bi ona u potpunosti bila uklonjena iz chata.

Ranije ove godine Fejsbuk je tajno izbrisao stare poruke koje je putem Messengera poslao osnivač i direktor Mark Zakerberg, a to je bilo veoma neobično jer "obični" korisnici Fejsbuka to ne mogu učiniti.

Ako sada izbrišete poruku iz inboxa, više je nećete vidjeti, ali će ona ostati u inboxu osobe kojoj ste je poslali.

U aprilu je Fejsbuk saopštio da planira uvođenje "unsend" opcije za sve korisnike, ali detalja i datuma dolaska nove mogućnosti nije bilo.

Ipak sada se ona testira, što je iz Fejsbuka potvrđeno. Opcija se interno upotrebljava, a nakon što se u Fejsbuku uvjere da radi bez problema, dobiće je i ostali korisnici društvene mreže.

Opcija "unsend" će vjerovatno biti dostupna samo određeno vrijeme nakon što korisnici pošalju poruku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.