Američki svještenik kleknuo pored Trampa: Molim se Bogu za Vas
Foto: Twitter

Stigao iz turskog zatvora u Bijelu kuću

Američki svještenik kleknuo pored Trampa: Molim se Bogu za Vas

Američki svještenik Endrju Branson stigao je iz turskog zatvora u subotu u Bijelu kuću, gdje je kleknuo pored predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donalda Trampa i rekao da se moli za njega.

Branson se, kako prenosi AP, u Ovalnom kabinetu pomolio Bogu da Trampu podari “natprirodnu mudrost”.

“Zaista ste se borili za nas”, rekao je Branson Trampu.

A kada je Tramp zapitao Bransonovu suprugu Norin za koga je glasala na predsjedničkim izborima 2016. godine, Branson, koji je u oktobru te godine priveden u Turskoj, našalio se rekavši da nije mogao da glasa iz pritvora.

Tramp je rekao da su vođeni “dugi i teški pregovori za Bransonovo oslobađanje”.

Bransona je sud u Turskoj u petak osudio zbog terorističkih veza na tri godine zatvora, ali ga je potom oslobodio pošto je već proveo dvije godine u pritvoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.