Joković i Lekić formiraju poslanički klub
Miodrag Lekić

Razgovaraće sljedeće nedjelje

Joković i Lekić formiraju poslanički klub

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković potvrdio je za Dan da će sljedeće nedjelje razgovorati sa čelnikom Demosa Miodragom Lekićem.

Joković je saopštio da će jedna od tema razgovora najvjerovatnije biti i potencijalno formiranje novog poslaničkog kluba. Radi se o klubu koji bi činili Srđan Milić (SNP), Danijela Pavićević (SNP) i Miodrag Lekić (Demos).

“Sljedeće nedjelje ću razgovarati sa Lekićem o formiranju poslaničkog kluba. Svoj poslanički klub nismo uspjeli da formiramo kad nam je Demokratski front pozajmio jednog poslanika, jer je taj klub trebalo da se zove nezavisnim, što nama nije odgovaralo. Dakle, formiranje poslaničkog kluba će biti vjerovatno jedna od tema našeg razgovora sa Lekićem”, kazao je Joković.

Dan je juče kontaktirao i sa Lekićem, koji je potvrdio da sljedeće nedjelje treba da razgovara sa Jokovićem, navodeći da je još rano da se govori o potencijalnim temama tog razgovora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.