Prvi poraz Budućnosti, poražena u Larviku
Foto: ŽRK Budućnost

Prvi poraz Budućnosti, poražena u Larviku

Rukometašice Budućnosti poražene su večeras u Larviku od istoimenog norveškog tima 23:22 (12:12), utakmici drugog kola A grupe Lige šampiona.

To je prvi poraz crnogorskog prvaka, nakon što je na startu nove sezone pred svojim navijačima pobijedio Odenze 31:28.

Larvik je upisao prvi poraz, poslije poraza u Mecu 31:20.

Budućnost, koja je u većem dijelu drugog poluvremena bila u vođstvu, u samom finišu mogla je i do boda, imala je desetak sekundi za posljednji napad, ali nije uspjela da ga realizuje.

Domaćin, koji je u prvom dijelu imao i četiri gola prednosti (12:8), u samom finišu meča preuzeo je vođstvo i stekao dva gola prenosti (23:21) i ispostavilo se riješio pitanje pobjednika.

Najefikasnija u pobjedničkom tmu bila je Meri Kristijan Molid sa devet, dok su po četiri gola postigle Matilda Rivas Toft i Emili Kristijansen.

U podgoričkom timu po pet puta u listu strijelaca upisale su se Katarina Bulatović i Milena Raičević.

U drugom meču te grupe, sjutra u 15 sati i 10 minuta, sastaće se Odenze i Mec.

Budućnost će u trećem kolu, 21. oktobra, biti gost Meca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.