Rouen Etkinson više neće igrati Mister Bina
Rouen Etkinson

U privatnom životu potpuno drugačiji

Rouen Etkinson više neće igrati Mister Bina

Britanski komičar Rouen Etkinson otkrio je da, vjerovatno, više neće igrati čuvenog "smotanka", Mister Bina.

Gostujući u emisiji voditelja Grejama Nortona, Etkinson je govorio o ulozi Mister Bina.

"Sumnjam da će se ponovo pojaviti. Dođe tačka kad shvatite da ste dali sve što ste mogli da date", rekao je 63-godišnji glumac, a potom dodao da ipak "nikada ne treba reći nikad".

Britanski glumac je izdvojio i jednu simpatičnu situaciju sa obožavateljem Mister Bina...

"Jedan čovjek mi je rekao da sam isti Mister Bin. Kad sam mu rekao da sam ja glumac koji je igrao Mister Bina, on je rekao: ‘Sigurno bi želeo da jesi. Sličnost je toliko nevjerovatna da bi mogao da radiš kao njegov dvojnik. Obogatio bi se’", ispričao je glumac.

I dok ga publika prepoznaje po humoru, filmska zvijezda kaže da u privatnom životu nije ni približno toliko zabavan, prenosi B92.

"Pokušali su jednom da naprave snimak sa mojim greškama na setu i nijesu mogli da pronađu ništa što je bilo imalo smiješno", zaključuje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.