Miloš Biković o djetinjstvu: Sjećam se nemaštine, krize i nasilja
Miloš Biković

Život ga nije mazio

Miloš Biković o djetinjstvu: Sjećam se nemaštine, krize i nasilja

Miloš Biković, kao jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije, ne samo u Srbiji nego i u Rusiji, danas živi svoj san, ali život ga nije mazio u prošlosti.

Naime, 30-godišnji glumac se u posljednjem intervjuu za "Hello" prisjetio kako je to bilo odrastati u jednom od najtežih perioda.

"Ja sam devedesetih bio dijete. Sjećam se nemaštine, krize, malo nasilja u školi i u kraju, a onda - bombardovanje. Ali devedesete se nijesu završile 1999. godine. Samo su se malo maskirali akteri, pritajili su se, jer taj duh i dalje postoji, samo u manjoj mjeri. Primitivni duh u kom pobjeđuju jači, ali i luđi, duh besmislene agresije i autodestruktivnosti, kao i duhovna kriza koja sa sobom povlači srozavanje svih ljudskih vrednosti", počeo je svoje izlaganje Miloš, a zatim prešao na detalje koji nisu nimalo prijatni, prenosi Blic.

"Krajem devedesetih sam u saobraćajnoj nesreći izgubio drugara kog sam poznavao deset godina. Vozači su bili pod uticajem droge koja se tada rasturala. On je samo stajao na ulici. U gimnaziji nam se ubio drugar iz odjeljenja. Pištoljem je sebi oduzeo život. Imao je 15 godina. U mojoj i susjednim školama slučajevi ubistva i samoubistva bili su česti", sa gorčinom se prisjetio Biković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.