Djevojke, prijavite se za izbor za najljepšu kosu Crne Gore
Privatna arhiva

Poziv za kasting

Djevojke, prijavite se za izbor za najljepšu kosu Crne Gore

Veliki kasting za Izbor za najljepšu kosu Crne Gore koji organizuje kompanija Biomelem biće održan u šoping molu Delta City u ponedjeljak 15. oktobra sa početkom u 18 časova.

Sve pripadnice ljepšeg pola starije od 18 godina koje imaju njegovanu kosu mogu doći na kasting, a o finalistkinjama odlučivaće frizeri iz tima Zorana Vukčevića.

Finale takmičenja za Najljepšu kosu 2018. godine biće 14. decembra u molu Delta City. 

Pobjednica konkursa dobiće nagradu od 300 eura, a ako je talentovana za javni nastup  biće zaštitno lice i voditeljka emisije  koju će u narednom periodu producirati  kompanija Biomelem, navodi se u saopštenju te kompanije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.