Crnogorski golman Ristanović pojačao RK Zagreb
Ristanović

Crnogorski golman Ristanović pojačao RK Zagreb

Radivoje Ristanović, iskusni 36-godišnji golman pojačao je redove Rukometnoog kluba PPD Zagreb, saopštili su iz hrvatskog šampiona.

Nakon što se saznalo da će Arian Jović morati na operaciju prednjih ukrštenih  ligamenata i šivenje meniskusa, Uprava i stručni štab PPD Zagreba krenula je u potragu za novim čuvarom mreže.

“Mladog Jovića neće biti do kraja sezone, a kao pomoć takođe  mladima Urhu Kastelicu i Ivanu Vekiću doveden je iskusni crnogorski golman Ristanović“, kazali su iz PPD Zagreba.

Ristanović je u dosadašnjoj karijeri branio za Partizan, Lovćen, Vojvodinu, španske klubove Teucro, Ademar Leon i San Antonio, katarski Al-Ahli, njemački Balingen, francuski Chamberry i izraelski Maccabi. Saradnja s Ristanovićem dogovorena je do kraja tekuće sezone uz mogućnost produženja ugovora. Zagreb ove sezone igra dobro u Ligi šampiona. Poslije četiri kola zauzima peto mjesto u grupi “B“ sa tri boda.

Zagrepčani su kreirali najveću senzaciju u dosadašnjem toku Lige šampiona pobijedivši u drugom kolu u gostima njemačkog šampiona Flensburg sa 31:29. Treći bod osvojili su, takođe, u gostima, ali kod danskog Skjerna odigravši 31:31. U tom duelu briljirao je bh. reprezentativac Senjamin Burić sa sedam golova zahvaljujući čemu je uvršten u najbolji tim četvrtog kola Lige šampiona.

AA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.