Prijestonica uručila donaciju Narodnoj kuhinji Mitrpolije
Foto: Opština Cetinje

Prijestonica uručila donaciju Narodnoj kuhinji Mitrpolije

Prijestonica Cetinje uručila je donaciju Narodnoj kuhinji „Mati Jelisaveta“ Mitropolije crnogorsko-primorske, čije usluge koristi između 130 i 150 građana Cetinja.

Donaciju koju čine namirnice poput ulja, mesa, brašna, pirinča, pasulja, kuhinjskih začina, kao i sredstava za održavanje kuhinjske higijene, predao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, saopšteno je iz Prijestonice.

Gradonačelnik se zahvalio sveštenicima Mitropolije i zaposlenima u kuhinji na požrtvovanom i predanom radu i na pomoći sugrađanima kojima je potrebna ova vrsta podrške.

„Važno je u teškim vremenima podržati one koji nemaju i biti partner organizacijama i institucijama koje nesebično pomažu nevoljnike. Podržavamo sve inicijative humanitarnog karaktera, vođeni ubjeđenjem da je ljudsko dostojanstvo i pravo na pristojan život vrijednost na kojoj počiva savremena civilizacija“, kazao je on.

Gradonačelnik Kašćelan je naveo da će Narodna kuhinja, kao svojevrstan servis građana, i u perspektivi imati podršku Prijestonice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.