Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku(VIDEO)
Emina Jahović

Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku(VIDEO)

Pjevačica Emina Jahović i njen novi partner, turski milioner Sadetin Saran našli su se u centru skandala kada su u jednoj televizijskoj emisiji iznijeti najintimniji detalji iz njihove veze.

Naime, voditeljke emisije "Sylemezsem olmaz program" na TV Bejaz, objavile su priču da su Emina i Sadetin zajedno proveli noć u jednom hotelu gdje su se dogodile "neke stvari".

Iznijele su, navodno, "provjerene pikantne detalje", istakavši da su se pojedini gosti hotela žalili na buku koja je dopirala iz sobe slavnog para. Turski mediji pišu da bivša supruga pop zvijezde Mustafe Sandala i Sadetin već žive zajedno i grade kuću, ali nije poznato kada će se useliti.

Emina se posle emisije oglasila na "Instagramu" navevši da će podneti tužbu zbog iznijetih laži:

- Upravo sam vidjela neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikad neću prećutati uvrede koje su voditeljke na nacionalnoj televiziji iznijele. Kako žena može da izvrši tako brutalno verbalno nasilje nad drugom ženom. Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će pokrenuti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.