Đorđe Banović i Miroslav Ristić juče izručeni Crnoj Gori
ilustracija

Realizovane tri ekstradicije za dva dana

Đorđe Banović i Miroslav Ristić juče izručeni Crnoj Gori

Crnogorska policija je u prethodna dva dana realizovala tri ekstradicije.

Službenici NCB Interpol Podgorica su u sadejstvu sa službenicima Posebne jedinice policije 9. oktobra  realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u Republiku Srbiju Gorana Glazera (26), državljanina Republike Srbije, saopštila je Uprava policije.

" On je prethodno lišen slobode na teritoriji naše zemlje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd koja je raspisana radi izdržavanja kazne u trajanju od jedne godine zatvora a koja mu je izrečena zbog produženog krivičnog djela teška krađa", stoji u saopštenju.

Kako se navodi u daljem tekstu saopštenja, juče je realizovana i ekstradicija iz Srbije u Crnu Goru Đorđa Banovića (46) iz Podgorice, koji se potražuje po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Takođe, službenici podgoričkog Interpola i Posebne jedinice su juče realizovali ekstradiciju iz Mađarske u Crnu Goru Miroslava Ristića (35) iz Republike Srbije, a koji se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela teška krađa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.