Đoković pobijedio Čekinata: Plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju
Foto: Tanjug/AP

Revanširao se

Đoković pobijedio Čekinata: Plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobijedio je Italijana Marka Čekinata 6:4, 6:0 i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

Đoković se revanširao 21. teniseru planete za poraz u ovogodišnjem četvrtfinalu Rolan Garosa i ubjedljivom igrom prošao za samo 71 minuta.

U narednom kolu sastaće se sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom, koji je eliminisao Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 7:6 (7:1).

Biće to osmi duel dvojice tenisera, Đoković vodi 6:1, a posljednji je bio u ovogodišnjem finalu Vimbldona kada je Srbin slavio 6:2, 6:2, 7:6 (7:3).

Meč između Đokovića i Andersona na programu je sjutra.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od sedam miliona dolara.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.