Napadnut član beranskog SNP-a u centru grada
ilustracija

Napadnut član beranskog SNP-a u centru grada

Član opštinskog odbora SNP Berane A.D. napadnut je jutros u glavnoj gradskoj ulici u Beranama od strane izvjesnog V. I. , saopštio je predsjednik beranskog SNPa Tihomir Bogavac.

Kako je naveo Bogavac, V.I. je nasrnuo na člana SNPa uperivši u njega vatreno oružje.

"Opštinski odbor SNP Berane najoštrije osuđuje ovaj napad i poziva tužilaštvo da radi svoj posao u skladu sa Zakonom koji je jednak za sve, s obzirom da u poslednje vrijeme napadi, kako na službena lica Lokalne samouprave, tako i na članove OO SNP Berane, uzimaju maha", zaključio je Bogavac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.