Renovirana još jedna školska fiskulturna sala (FOTO)
Foto: Ministarstvo sporta

Podgorica

Renovirana još jedna školska fiskulturna sala (FOTO)

Ministar sporta Nikola Janović posjetio je danas JU OŠ ,,Radojica Perović“ u Podgorici, kojom prilikom je, u pratnji direktorice Mirjane Bošković, obišao renoviranu fiskulturnu salu čiju rekonstrukciju je finansijski podržalo Ministarstvo sporta u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Tom prilikom direktorica Bošković se zahvalila ministru Janoviću na brzo realizovanoj finansijskoj podršci koja je rezultirala stvaranjem neophodnih uslova za nesmetano obavljanje časova fizičkog vaspitanja u veoma kratkom roku.

GetImage2

Foto: Ministarstvo sporta

Navedena fiskulturna sala koju koristi oko 1500 đaka dobila je novo ruho hoblovanjem i lakiranjem parketa, krečenjem sale i svlačionica, popravkom osvjetljenja, iscrtavanjem linija za košarku, odbojku i rukomet kao i zamjenom dotrajalih stakala.

GetImage1

Foto: Ministarstvo sporta

Još jedan uspješno realizovani projekat u oblasti sportske infrastrukture samo je nova potvrda odgovorne politike Ministarstva sporta koje je za period od godinu dana uložilo blizu milion eura u izgradnju i obnovu sportskih objekata u 15 crnogorskih opština ali i jasna poruka Vlade Crne Gore da uslovi za bavljenje sportom moraju biti značajno unaprijeđeni.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.