Podgorica: Policija dočekala fudbalere Srbije, više ulica sjutra zatvoreno za saobraćaj
Foto:B92

Istorijski meč, prvi od osamostaljenja

Podgorica: Policija dočekala fudbalere Srbije, više ulica sjutra zatvoreno za saobraćaj

Crnogoska policija dočekala je fudbalsku ekspediciju Srbije sa maksimalnim oprezom i mJerama obezbjeđenja u Podgorici pred utakmicu Lige nacija.

Policija je odmah na pisti po slijetanju aviona iz Beograda preuzela brigu o reprezentativcima Srbije.

Takav, ne tako čest, potez pokazuje koliko domaćin maksimalno ozbiljno shvata gostovanje Srbije u prvom, istorijskom meču dvije reprezentacije od osamostaljenja, navodi Tanjug.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se sjutra u Podgorici od 20.45.

Komandir Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica, Dragiša Mugoša kazao je da neredi i incidenti neće biti tolerisani i da će biti sankcionisani u skladu sa zakonom.

Zbog utakmice sjutra će u Podgorici biti zatvorene za saobraćaj za sve kategorije vozila određene ulice u neposrednoj blizini stadiona. 

"U vremenskom periodu od 07,00 časova do 00,00 časova će za saobraćaj biti zatvorene: Ulica 19. decembra, kao i jedan dio Ulice Vaka Đurovića i dio Njegoševe ulice (djelovi ove dvije ulice koje vode ka gradskom stadionu), dok će u vremenskom periodu od 16,00 časova do 00,00 časova biti zatvoren dio Bulevara Ivana Crnojevića i to od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića do raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova. Takođe, od 16,00 do 00,00 časova biće zatvorena i Ulica Slobode", najavila je Uprava policije.

Policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice, a vrijeme zatvaranja u slučaju potrebe može biti i produženo, dodali su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.