Kolašinac optužen zbog obljube maloljetnice: Iz kafića je poveo u podrum i silovao
ilustracija

Obljuba

Kolašinac optužen zbog obljube maloljetnice: Iz kafića je poveo u podrum i silovao

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju kojim predsjedava sudija Radoslav Konatar potvrdilo je optužnicu koju je VDT podiglo protiv Kolašinca S.B. zbog počinjenog krivičnog djela “obljuba nad nemoćnim licem”.

Prema pisanju Dnevnih novina, okrivljeni se tereti da je 30. jula ove godine izvršio obljubu nad oštećenom maloljetnicom, iskoristivši njeno fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazila zbog konzumiranja veće količine alkohola i energetskog pića usljed kojeg nije bila sposobna za otpor.

“On je iz kafe bara gdje su boravili sa društvom, poveo u pravcu njene kuće, i kada su došli do jedne stambene zgrade, uveo u podrumske prostorije, gdje joj je, dok je pokušavala da pruži otpor skinuo majicu i donji dio trenerke, a zatim je uhvatio jednom rukom za obje ruke i okrenuo prednjim dijelom tijela prema zidu i nad istom izvršio obljubu. Nakon toga je pustio, pa je oštećena pala i zadobila lake tjelesne povrede”, navodi se u optužnici, prenosi list.

Slučaj je policiji 30.jula 2018. godine oko 23.40 časova, prijavila majka sedamnestogodišnje djevojčice kojom prilikom je podnijela prijavu protiv S.B. zbog silovanja

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.